Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
Haşim CAN Mersin
Haşim CAN Mersin

GÖZÜMÜ GÖZÜNE ASTIM

Yorum

GÖZÜMÜ GÖZÜNE ASTIM

1

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

886

Okunma

GÖZÜMÜ GÖZÜNE ASTIM

GÖZÜMÜ GÖZÜNE ASTIM

Sevda mı kader mi çilenin aslı
Gözlerim hep nemli niye kurumaz
Sende de bitmiyor gözyaşı faslı
Gözümü gözüne astım kurumaz

Gamzeler boş, yaşlar düşmüş sineye
Hüzünleri bitir derken Mine’ye
Mersinden sürgünü yedim Çine’ye
Gözümü gözüne astım kurumaz

Kadermiş bu deyip derman ararken
Tutmadı elimden yaram sararken
Tadında bıraksan nazın kararken
Gözümü gözüne astım kurumaz

Kara kaşlarına perçemin düşmüş
Yanakların al al yüzün üşümüş
Sarılıp kokladım yandım düşümüş
Haşim Canda gözler yaşlı kurumaz

Haşim CAN

Haşim CAN – ( 337 ) - 2011

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Gözümü gözüne astım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gözümü gözüne astım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖZÜMÜ GÖZÜNE ASTIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ozan İhlasi (Bekir Akbulu
Ozan İhlasi (Bekir Akbulu, @ozan-ihlasi-bekir-akbulut
23.7.2014 02:38:59
yüreğine sağlık çok güzeldi tebrikler kalemine sağlık
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL