Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
muhammet baylan
muhammet baylan

beklerken sabahı

Yorum

beklerken sabahı

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

625

Okunma

beklerken sabahı

GECELER KAPKARA GÖZLERİN GİBİ

SORSAM YILDIZLARA YILDIZ YOK Kİ



BEKLERKEN SABAHI DOĞACAK GÜNEŞİ

KIYAMET KOPACAK OLUYOR SANKİ



öyle korkuyorum ki anlatamam

öyle üşüyorum ki anlatamam



ÇIKARKEN DİLEKLER ARŞI ALEME

İÇİMDE BİR ÜMİT BİN BÜYÜK ŞÜPHE

YILLARDIR HER SABAH ŞAFAK VAKTİNDE

ÖYLE KORKUYORUM Kİ ANLATAMAM



BUĞULU CAMLARA ŞİRLERİNİ

YAZARKEN KAÇ KERE KESTİN ELİMİ

BEKLERKEN SABAHI DOĞACAK GÜNEŞİ

KIYAMET KOPACAK OLUYOR SANKİ

*

öyle korkuyorum ki anlatamam

öyle üşüyorum ki anlatamam

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Beklerken sabahı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Beklerken sabahı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
beklerken sabahı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL