Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
hatice nayır
hatice nayır

SEVDİM SADECE

Yorum

SEVDİM SADECE

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

681

Okunma

SEVDİM SADECE

SEVDİM SADECE

Bana gelişinin
suskunluğunda
sevdim seni
Acılarımın yalnızlığında
korkmadan
Hüzünlerime buladım
gözlerimi
Sonra
ellerini tuttum
hiç korkmadan

Bana bakışının
sessizliğinde
sevdim seni
Cümlelerimi
anılarımda sakladım
Yangınında konakladım
ıssızlığımın
Sonra
gözlerine baktım
hiç usanmadan

Bana kalışının
sonsuzluğunda
sevdim seni
Sancılarımda
sevdalarıma uzandım
Özlemine uğurladım
sensizliğimi
Sonra
yüreğine yattım
hiç acıtmadan

Bana gidişinin
imkansızlığında
Nedensizce,
Sadece
Sevdim seni…

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sevdim sadece Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevdim sadece şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVDİM SADECE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL