Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
düşlem
düşlem

Mahşeri Sorgum

Yorum

Mahşeri Sorgum

0

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

643

Okunma

Mahşeri Sorgum

Mahşeri Sorgum

Derdin kitabı yoktur. Şundan kıcık kapmışımdır; insanlar dert dinler, beterin beteri var derler. E oha derim bunu karşılarındakilerine böyle karşılık verenlere. Daha ne dert olsun? HAYATINI bir hastalıkla ödeyen bir insanın karşısına daha ne dert gelsin?.. ölüm döşeğindeki bir insanın başına söylenecek bir söz müdür, beterin beteri var diye?; bu insanlar bence düşünmeden konuşuyorlar :)


Beterini saklayıp susan ne bilir?
Görmemişse daha böylesini?




15.07.2014



Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Mahşeri sorgum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mahşeri sorgum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Mahşeri Sorgum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL