Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
hazine86
hazine86

AĞLADI

Yorum

AĞLADI

( 3 kişi )

2

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

1092

Okunma

AĞLADI

AĞLADI

Bi şarkı yazdım sazlar ağladı
Söyleyen dudaklar teller ağladı
Sustu rüzgârlar,durdu dalgalar
Gökyüzü sessiz, bulut ağladı...

Bir şarkı yazdım, aşık ağladı
Bülbül ağladı, gonca ağladı
Bir mutlu sona nokta koyarken
Zamanda her salise ağladı...

Hazine86

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Ağladı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ağladı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AĞLADI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
gelmeyenvuslat
gelmeyenvuslat, @gelmeyenvuslat
16.7.2014 00:52:54
Ayrılık ölümden acı ağlar elbet ayrılık acısını tadan,duygulu güzel dizeler şiirlerde kalsın hüzünler duygularınıza sağlık daimi başarı dileklerimle .selam.
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
15.7.2014 22:24:59
5 puan verdi
AĞLADI

Bi şarkı yazdım sazlar ağladı
Söyleyen dudaklar teller ağladı
Sustu rüzgârlar,durdu dalgalar
Gökyüzü sessiz, bulut ağladı...

Bir şarkı yazdım, aşık ağladı
Bülbül ağladı, gonca ağladı
Bir mutlu sona nokta koyarken
Zamanda her salise ağladı...

Hazine86



Bir şarkıyla ağlatmışsın be usta
Yüreğine sağlık kalemin daim olsun türkü tadı vardı dizelerde
____________________Selam
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL