Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
kalpgönülsevgi
kalpgönülsevgi

Kıskanıyorum

Yorum

Kıskanıyorum

( 1 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

583

Okunma

Kıskanıyorum

Seni nakış ettim kalbime özüme
Bakmaya kıyamıyorum yüzüne
Adını yazdım bir bak gökyüzüne
Seni dünyalardan kıskanıyorum
Pembe güller gibi o güzel yüzün
Seni göremezsem ağlıyor gözüm
Dünya ahirette sensin sevgilim
Seni dünyalardan kıskanıyorum
Fuat Gürsoy

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kıskanıyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kıskanıyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kıskanıyorum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AYSE 09
AYSE 09, @ayse09
11.7.2014 12:47:48
5 puan verdi
oy oy dedim
seven kıskanır
saygılarımlasınız
hayırlı cumalar olsun
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL