Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
akturk_emin
akturk_emin

Olursun

Yorum

Olursun

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1474

Okunma

Olursun

Olursun



Tutulmaz sözleri sakın ha verme
Gülerler üstüne yalan olursun
Her kulu perişan biçare görme
Nazar eder Allah talan olursun
--
Kendini bilmeyip caka satarsan
Adamına göre adam tutarsan
Söz verip ardından sözün yutarsan
Hak katında hırsız çalan olursun
--
Emin kendine gel doğrudan sapma
Çare haktan olur kuluna tapma
Adamı olanın işini yapma
İnsanlıktan geri kalan olursun


Emin Aktürk
10.07.2014


Söz verip sözünü tutmayanlara sitemimdir...

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Olursun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Olursun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Olursun şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
mustafa şahin çumralı
mustafa şahin çumralı, @mustafasahincumrali
10.7.2014 09:20:28
5 puan verdi
Yüreğinize sağlık...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL