Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
RECEP DEMİRAY
RECEP DEMİRAY

YARALARIM

Yorum

YARALARIM

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

609

Okunma

YARALARIM

YARALARIM

HER GÜN SENSİZ GEÇİYORYA
BİTMİYORKİ IZDIRABIM
HASRET HANÇER VURUYORYA
KAPANMIYOR YARALARIM

EY SEVGİLİM NE OLURSUN
DÖN GEL DAHA NE DURURSUN
VURUR ÖZLEMİN BİN KURŞUN
SARILMIYOR YARALARIM

HASRETİN ATEŞTEN GÖMLEK
ÇOK ZORMUŞYA BUNU GİYMEK
ÖZLEMİN ATMIŞKEN İLMEK
DİNMİYORKİ YARALARIM

EY SEVDİGİM NE OLURSUN
ÇIK GEL DAHA NE DURURSUN
VURUR HASRETİN BİN KURŞUN
SARILMIYOR YARALARIM

RECEP DEMİRAY

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yaralarım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yaralarım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YARALARIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL