Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Noah
Noah

Platonik Aşk

Yorum

Platonik Aşk

( 4 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1558

Okunma

Platonik Aşk

Platonik Aşk

AY VURUYOR BEDENİME
MEVSİMİNDE OLMASADA AŞK DOĞUYOR
BEDENİMDEN BURAM BURAM TÜTEN SEN KOKUYOR
UZAKSIN BANA AMA HİC GELİYOR BAKTIĞIMDA SENİ GÖRÜYORSAM
SORUN OLMUYOR BANA GÖKYÜZÜ BÜGÜNLERDE SENLE CALGALANIYOR
ILIK BİR RÜZGARIN ARKASINDAN YAĞMURUN DİRHEM DİRHEM ISLATIŞI..
YAŞATIYORUM SENİ ANNENİN EMZİRDİĞİ BEBEK GİBİ
HER SAAT DAKİKA AŞK DOĞUYOR İCİMDE SEN OLMAZSANDA BÜYÜTÜYORUM
SENDEN DOĞAN PARCAMI..

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Platonik aşk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Platonik aşk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Platonik Aşk şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL