Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
muhammet baylan
muhammet baylan

aşkım nerede

Yorum

aşkım nerede

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

771

Okunma

aşkım nerede

ben mi dağların arkasındayım

...................................aşkım mı dağların arkasında

bilmiyorum bende şaştım

..............................belki de aşkım her gün karşımda




NEREDE AŞKIM NEREDE AŞKIM NEREDE AŞKIM AŞKIM NEREDE

/
/
/

HANGİ GÜLÜN KOKUSU O SANKİ ÖLÜM KORKUSU O

BULUNCA MI KAYBOLUR O KAYBETMEK Mİ AŞKI BULMAK


bilmiyorum bende şaştım

.............................belki de aşkım öbür dünyada



*
NEREDE AŞKIM NEREDE AŞKIM NEREDE AŞKIM AŞKIM NEREDE

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Aşkım nerede Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşkım nerede şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
aşkım nerede şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL