Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
ilhankoruyucu
ilhankoruyucu

GEL SEN

Yorum

GEL SEN

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1161

Okunma

GEL SEN

GEL SEN

SABAHIN İLK IŞIKLARINI KOY SEN NE OLUR KOYNUMA
RIHTIMIN BAŞINA SERE SERPE YALI UZANMIŞ BOYLU BOYUNCA
AKLIMA İLK DÜŞTÜĞÜN AN VAR YA KIZILCA KIYAMETLER KOPUNCA
EY SEVGİLİ MAVİ DENİZ TAÇ TAKMIŞ SAÇLARININ UÇLARINA

VAKİT TAMAMDIR YALNIZ SENSİN BİL Kİ NOKSAN
SABAH TAN VAKTİNE YAKINDIR ORTALIKSA SÜT LİMAN
AVUCUMA ALDIĞIM DUYGULARIM BİRDEN UÇMAYA YAKINKEN
YİNE ARADA GELSEN DÜŞLERİME UZATMADAN GÜL YÜZÜNLE...

İLHAN KORUYUCU

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gel sen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gel sen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GEL SEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL