Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Gürkan Başak
Gürkan Başak

Yoksun sevdigim

Yorum

Yoksun sevdigim

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

671

Okunma

Yoksun sevdigim

Yoksun sevdigim yoksun
bir akşam vakti bırakıp gittin bizleri
çaresizlik için de yok olan yarınları
senin varlığına adanmış hayatları
geride bırakttin gittin sevdigim
Evlatların babam nerede dediğinde
Cevap veremiyorum sevdigim
Bak yine küçük kızın baba diye ağlıyor
ve ben susuyorum . özlüyorum
Durdu zaman sen gidince
yok oldu yarınlar , dünler
evlatların yolunu gözler
çare yoktur kavuşmaya
bu garip, zamanı bekler

Gürkan Başak
29 haziran 2014



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yoksun sevdigim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yoksun sevdigim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yoksun sevdigim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL