Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
yarsever
yarsever

Yaksam Kendimi

Yorum

Yaksam Kendimi

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

731

Okunma

Yaksam Kendimi



şiir gibi adamım desem
şairin kim diye sorarlar
şairim diye çıksam ortaya
kimyası bozulmuş
zavallı derler

aratsam kendimi kendime
adres bilmez aklımla
soracağım kimse yok
bir deli gömleğimden başka

yaksam kendimi
gözyaşlarım yanar
kül olur bulutlar
ne şimşek çakar
ne yağmur yağar yere

düşman olurum
yeşille kırmızıyla pembeyle
dost olarak sadece bana
zifir siyahlar kalır

gündüzler hediyem olur
yalnızlığı bilmeyen
sevgisiz kalplere

ve susar ağlarım
ıssız dağlar da kalan
kurtlardan korkan
bir ceylan yavrusu gibi

29/06/2014
Muhtar Gazi TOPAL
MALATYA

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Yaksam kendimi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yaksam kendimi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yaksam Kendimi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL