Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Kaan Özer
Kaan Özer

Diyorum ki

Yorum

Diyorum ki

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1023

Okunma

Diyorum ki

Diyorum ki
Dürüp defterini çıksam
Alıp başımı gitsem kasvetli yaşantımdan

Meselâ
Bir delilik yapıp
Yanlış yaşamların duvarını ıslatsam
Sarhoş bir suskunluk açsa kapıyı
Sessizlik üstüne sessizlik
Kabak tadını salsam
Bir delilik yapıp
Meselâ

Diyorum ki
Sövüp sayıp çıksam
Alıp başımı gitsem bu sensiz geceden

Meselâ
Bir güzellik yapıp
Yalancı bir bahara konsam
Çiçek bahçelerine koşar gibi koşsam
Hımm zarzalak kokusu, kışkırtıcı
Yemeyip yanında yatsam
Bir güzellik yapıp
Meselâ

Diyorum ki
Çekip kafayı çıksam
Alıp başımı gitsem bu olmayan geceden

Meselâ

A. Kaan Özer

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Diyorum ki Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Diyorum ki şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Diyorum ki şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL