Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
atilla durukan
atilla durukan

Hasretim daglar kadar büyük

Yorum

Hasretim daglar kadar büyük

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1257

Okunma

Hasretim daglar kadar büyük

HASRETİM DAGLAR KADAR BÜYÜK
HASRETİM DERYALAR KADAR ENGİN
VUSLATINI BEKLERKEN ADIM ADIM
VUSLATINDA UYUTMAM DEDİM SENİ
ASLA ANLAMADIN BENİ ASLA ANLAYAMADIN
BEN GERÇEKTEN SEVMİŞTİM SENİ
BEN GERÇEKTEN ÖZLEMİŞTİM SENİ
SEN GERÇEKTEN VUSLATIMDIN BENİM.
SEN AŞKI TENDE ARADIN BENDE YÜREĞİNDE
SEN ANLAMADIN BENİ YAR SEN TANIMADIN BENİ YAR
BEN HASRETİMİ GÖZLERİNDE VUSLATA ÇEVİRMEK İSTİYORDUM
HASRETİMDİ SENİ GECELER BOYU UYUTMAYACAK HASRETİMDİN SEN

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Hasretim daglar kadar büyük Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hasretim daglar kadar büyük şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hasretim daglar kadar büyük şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Alaaddin Uygun
Alaaddin Uygun, @alaaddinuygun
6.7.2014 12:21:53
hasret dizelere sığmamış taşmış,,alkış
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL