Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Dağlar şairi
Dağlar şairi

Yüce Rahman

Yorum

Yüce Rahman

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1193

Okunma

Yüce Rahman

Yüce Rahman


Şırıl şırıl akan suyun sesi
Aşk musikisi,hak mucizesi
yüreğimdeki aşkın fısıltısı
Bumudur hayatın felsefesi

Aşığı mecnun,gözleri yaş eden rabbim
Hamd olsun sana iyiki varsın
Benim gibi günahkara tek rahmansın
Bu deli gönlümde mucizeler yaratansın

Elime düştü yürek
Bana başka aşk mı gerek
Yordu beni boş meşkuliyet
Bu başa başka baş mı gerek

Başım kurban yoluna
Affet rabbim acı kuluna
Göz yaşım aksın kana kana
Başka göze yaş mı gerek


Hasan Güzel

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yüce rahman Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yüce rahman şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yüce Rahman şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL