Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
Suphi Capaci
Suphi Capaci

HEDIYE VERILMIS SANA BU CAN

Yorum

HEDIYE VERILMIS SANA BU CAN

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

823

Okunma

HEDIYE VERILMIS SANA BU CAN


Hediye verilmiş sana bu can
Damarında akan su degil kan
Baskasını seçebilirdi
Ama seni laik görmüş yaradan

Seni bir özel bu dünyaya bırakmış
Senin gibi hiçbir insan olmamış
Her insan birbirine benzer ama
Kaderlerini ve rıskını farklı yaratmış

Sana en büyük hediyeyi vermiş
Al tek birtanedır adı CAN demiş
Üstüne akıl mantık birde kalb vermiş
Bunları hayat boyunca iyi Kulan demiş

Aklını Kulan
Vicdansız olma içinde yaşasın barış
Mantık ve kalb arasında
Büyüktür yarış...

Önce Can sonra Canan
Inan bana huzurlu olandır
Tek mutlu olan
Mutlu olunca herşeyde SEVGI bulur
Huzurlu olanın düzeni olur
Düzeni olanın sağlığı olur
Sağlığı olanında ömrü hoş olur..

Suphi Capaci

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Hedıye verılmıs sana bu can Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hedıye verılmıs sana bu can şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HEDIYE VERILMIS SANA BU CAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL