Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
turhansahin
turhansahin

sen beni sevmezsin

Yorum

sen beni sevmezsin

( 5 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

4,2

Puan

1173

Okunma

sen beni sevmezsin

sen beni sevmezsin
çünkü bilmezsin
bilmek dahi istemezsin
bilirsen başına bela olurum

sen beni sevmezsin
çünkü tanımazsın
tanımak dahi istemezsin
tanırsan başına bela olurum

ben seni bilirim
ben seni tanırım
ben seni severim çünkü
göğüs kafesinde çırpınan yüreğim
huysuzun teki

afacan bir çocuk gibi
laf söz dinlemez
halden anlamaz
dur durak bilmez

turhan şahin



Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

80% (4)

1.0

20% (1)

Sen beni sevmezsin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen beni sevmezsin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
sen beni sevmezsin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
YAKUP ŞAHİN
YAKUP ŞAHİN, @yakupsahin
13.5.2014 19:30:12
5 puan verdi
Yürek sesin daim olsun yürekten kutluyorum ESERİNİZİ
saygılar selamlar yolluyorum.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL