Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
barış-istan
barış-istan

YAZ VE BEKLE

Yorum

YAZ VE BEKLE

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

669

Okunma

YAZ VE BEKLE











bazen saçmalar kişi
ince ince
çok sonra çıkar
yaz ve bekle
akıllanmanın çoğu böyle





......................












Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yaz ve bekle Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yaz ve bekle şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YAZ VE BEKLE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
denizates
denizates, @eldevarbir
11.5.2014 01:01:19
Üzerinize hiç alınmazsanız bir şey deyip kaçmak isterim. Doğrudur,serzenişinizde haklılık payı vardır.. Ama derler ki,kişi kendinde olmayan bir kusuru göremezmiş bir diğer kişide.. Kusur görmeme taraftarıyım:) örteceksek örtelim.. Hem örtmüyor mu Allah.. Ne kusurlarımız var :(

Saygılar..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL