Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
noyan41
noyan41

UMUTSUZ AŞK'IM,,

Yorum

UMUTSUZ AŞK'IM,,

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

2729

Okunma

UMUTSUZ AŞK'IM,,

UMUTSUZ AŞK'IM,,



AMUTSUZ AŞK’IM

Sevdanla oldum deli divane
Aşkınla berduş ayyaş avare
Benim kara bahtım kime ne
Bir ümitsiz aşk yüzünden ,

Görmüyor hiç kimseyi gözlerim
Haykırmakmı bu benim sözlerim
Tertemiz candan bir sevda özlerim
Bir ümitsiz aşk yüzünden,

İçim sanki kan ağlıyor
Yaran yüreğimi dağlıyor
Beni sana mazi bağlıyor
Bir ümitsiz aşk yüzünden ,

Söyle sevgilim günah benimmi
Senin bir günahın yüzünden
Benim tüm ömrümü bitirdin
Bir ümitsiz aşk yüzünden,,,,

NOYAN41

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Umutsuz aşk'ım,, Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Umutsuz aşk'ım,, şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
UMUTSUZ AŞK'IM,, şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL