Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
muhammet baylan
muhammet baylan

İKİMİZDE YANACAĞIZ

Yorum

İKİMİZDE YANACAĞIZ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

925

Okunma

İKİMİZDE YANACAĞIZ

AŞKIMIZIN KATİLİYİZ YANLIŞ YOLMUŞ GİTTİĞİMİZ

ARTIK GERİ DÖNEMEYİZ İKİMİZDE YANACAĞIZ



ACIMADIK AŞKIMIZA YAZIK ETTİK SEVDAMIZA

TAŞ BASARAK BAĞRIMIZA İKİMİZDE YANACAĞIZ



-
YANACAĞIZ YANA CAĞIZ İKİMİZDE YANACAĞIZ

HAYALLERE DALIP DALIP O MAZİYİ ANACAĞIZ


YANACAĞIZ YANACAĞIZ İKİMİZDE YANACAĞIZ

HAYALLERE DALIP DALIP MAZİYİ ARAYACAĞIZ


-

GERÇEKLERİ HİÇE SAYDIK ANLAMADIK RUYADAYDIK

AYDIK AMMA ÇOK GEÇ AYDIK İKİMİZDE YANACAĞIZ



GECELERİN KARASINDA HASRETLERİN ARASINDA

CEHENNEMİN ORTASINDA İKİMİZDE YANACAĞIZ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İkimizde yanacağız Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İkimizde yanacağız şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İKİMİZDE YANACAĞIZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL