Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
kaanaybüke
kaanaybüke

dizeler

Yorum

dizeler

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

762

Okunma

dizeler

Beni aşk icin
sorgulama
Canı deryada sızılar
Kan çicekleri büyür
gövdesinde
Susuz ruhumun
Sen dindiremezsin
Ruhumdaki susuzluğa
Bari bir nebze
Nem ol can
La hal ile
Ya kal ile
Rüzgardaki dal ile
Arzuhalim yol ile
Gel
hasretim sual eyle
Ne can susar
Ne cananda
susuzluk diner
dirhem dirhem biner
hasretlik


Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Dizeler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dizeler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
dizeler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL