Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Mustafa Cilasun
Mustafa Cilasun

Ne girift bir hayat hikâyen var

Yorum

Ne girift bir hayat hikâyen var

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1203

Okunma

Ne girift bir hayat hikâyen var

Ne girift bir hayat hikâyen var






Ey can…
Ne girift bir hayat hikâyen var
Sanki hicran, hüzün sinene akar
Her lahzada halini üşüten kar yağar
Ne vakit ümitlensen gözyaşların başlar
Sürur ve sevinç sana ne kadar uzak yar
İçini çekersin, derin bir nefesle kal edersin
Sezgi ve basireti olan kalpten muhabbet beklersin
Sabır ve sadakatle en yakına boyun büker söylersin
Sen bu bakımdan ruhu yüce ve kalbi naif bir nefessin
Her bakımdan kalbinin sahibine iltica eden mürebbiyesin…


Mustafa CİLASUN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ne girift bir hayat hikâyen var Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ne girift bir hayat hikâyen var şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ne girift bir hayat hikâyen var şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL