Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Ömer Sabri KURŞUN
Ömer Sabri KURŞUN

Küllendi Şimdi Aşk…

Yorum

Küllendi Şimdi Aşk…

( 4 kişi )

4

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

1679

Okunma

Küllendi Şimdi Aşk…

Küllendi Şimdi Aşk…

Bilseniz şu yürekte, neler yaşandı bitti
Kimseler göremedi, neler silindi gitti
Can bildiğim o zalim, beni ateşe itti
Zamana yenik düşen, ateş küllendi şimdi

Vuslata eremedim, Leyla Mecnun misali
Aşkını veremedin, ölüm olsun timsali
Sevgiyi seremedin, yok muydu bir emsali
Yaşama küsen yürek, inan dillendi şimdi

Sakın bana üzülme, sevdanın gülü hardır
Aşk bakacak yüzüme, o gün cemre bahardır
Aldırma hiç hüznüme, beni de seven vardır
O yaktığın yüreğim, tekrar dallandı şimdi…

25.04.2014/02:25
Ömer Sabri Kurşun

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Küllendi şimdi aşk… Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Küllendi şimdi aşk… şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Küllendi Şimdi Aşk… şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
BİR GARİP ZEYNEP
BİR GARİP ZEYNEP, @birgaripzeynep
27.4.2014 21:50:27
5 puan verdi
aslında sende bilirsin ki aşk hiç bitmez küllenmezde aslında sadece üstü örtülür biraz emeğine sağlık şiirlerde buluşmak dileğiyle
zorel
zorel, @zorel
27.4.2014 20:57:43
Aşk volkan gibi ne zaman tekrar patlayacağı belli olmaz.Aşk yeniden yaşanır;ama eski tadında olacağından şüphelerim var.Şiiriniz güzel sıfır hata diyeyim.
Yalnız ikinci dörtlüğün ikinci ve üçüncü dizelerinin anlamlarını biraz kapalı buldum.Bunun nedeni sanırım TİMSALİ,EMSALİ kelimelerinin dizelerdeki yeri bana biraz zorlama gibi geldi.Ama eskiler ne demişler"Şiirin anlamı yazanın kalbindedir"Çalışmalarının başarılı olması dileklerimle.
kul düşünce
kul düşünce, @kuldusunce
26.4.2014 08:19:48
5 puan verdi
yürek sesin daim olsun hocam saygılar.
Ozan İhlasi (Bekir Akbulu
Ozan İhlasi (Bekir Akbulu, @ozan-ihlasi-bekir-akbulut
25.4.2014 16:49:07
5 puan verdi
Ömer hocam yüreğine sağlık çok güzeldi tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL