Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
Talat Özgen
Talat Özgen

Yol...

Yorum

Yol...

( 2 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1300

Okunma

Yol...


kaybolmuşum yokluklarda
var olmıyan umutlarda
gece gündüz fark etmiyor
yangınlar zindan olunca...

hayat denen yaşam olsa
her mevsim de bahar olsa
ocak şubat fark etmiyor
gül açmıyor nasıl olsa...

hiç bekleme kuşlar ötsün
yaşlı gözler bir gün gülsün
sabah akşam fark etmiyor
zaman çarkı geri dönsün...

umut dedim unut dedi
bu kaderin bir cilvesi
nakit vakit fark etmiyor
çoktan olmuş elin eli...

yol gözüktü gibi bana
dün kalacak yarınlarda
sevsem bile fark etmiyor?
isyan etsem neye fayda?

(Berlin,17.04.2014)

Talat Özgen

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Yol... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yol... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yol... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL