Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
gökpınar

ALTIN KAFES

Yorum

ALTIN KAFES

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1115

Okunma

ALTIN KAFES

Duydum seni, karanlıkta ilahi bir ses gibi.
Çektim içime; seherde bir nefes gibi.
Uçup gittin sonra, ulaşılmaz bir heves gibi.
Bıraktın bana hayallerini altın kafes gibi.

Hulusi DENİZ

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Altın kafes Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Altın kafes şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ALTIN KAFES şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
AYSE 09
AYSE 09, @ayse09
20.4.2014 19:24:34
Duydum seni, karanlıkta ilahi bir ses gibi.
Çektim içime; seherde bir nefes gibi.
Uçup gittin sonra, ulaşılmaz bir heves gibi.
Bıraktın bana hayallerini altın kafes gibi.

az öz ve güzeldi
saygımlasınız
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL