Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
(Mustafa Çetiner)
(Mustafa Çetiner)

BUNDAN SONRA

Yorum

BUNDAN SONRA

( 7 kişi )

6

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

1873

Okunma

BUNDAN SONRA

BUNDAN SONRA

Bu aşkla ateşe düşen ben oldum
Biraz da kendini yak bundan sonra
Bir damla yerim yok inan ki doldum
Git başka mecrâya ak bundan sonra


Sayende dertlerim kalktılar şaha
Yemin olsun seni çekemem daha
Gidiyorum işte, valizim aha
Döner diye yola bak bundan sonra


Bu sevdanın yükü bana çok ağır
Duymam artık seni, istersen bağır
Ne bir mektup yazıp yanına çağır
Ne beni kafana tak bundan sonra


Hep fırtına gördüm, hep tipi, hep kar
Devam ettirmenin ne anlamı var?
Söndü artık yanmaz gönlümdeki har
İstersen bin kibrit çak bundan sonra


Dönüşüm yok, yaydan fırlamış okum
Haram sana sesim, haramdır kokum
Alış, bundan böyle yanında yokum
Yardım etsin sana Hakk bundan sonra.

18nisanikibin14.


.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (7)

5.0

100% (7)

Bundan sonra Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bundan sonra şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BUNDAN SONRA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
deniz-ce
deniz-ce, @deniz-ce
19.4.2014 20:33:34
Çok kendinden emin görerek; )
Valla bu tarziniz daha iyi
Tebrikler bond.
RABATLI
RABATLI, @rabatli
19.4.2014 16:00:00
Sitem dizelerdi...Yazan ve düşünen yürek dert görmesin...RABATLI
çimdik
çimdik, @cimdik
19.4.2014 12:44:18
5 puan verdi
Vay vay vayyy benim kardeşim ne muhteşem sevda şiirleri yazarmış.Epeydir yoktum sitede.Pek uğrayamadım.Ama şiirini gerçekten çok beğendim.Sevgi de övgü de sitem de yergi de muhteşem yakışıyor kalemine.Kutlarım.
tacettin yıldırım
tacettin yıldırım, @tacettinyildirim
19.4.2014 10:32:55
şiirin her türündede ustasın biliyormusun.....saygılar
nene hatun
nene hatun, @nenehatun
19.4.2014 00:21:58
5 puan verdi
Sanırım ben artık sitemden vazgeçtim yani şiirde o dönem bitti benim için daha yapıcı daha sevgi dolu hissediyorum böyle mutluyum ama sizin de tam ideal kıvamda ve sizin kaleminize yakışan tarz bu teşekkür etmek için benim sayfadan böceği getiresim var :) kurdela yeter bana :)
Afet İnce Kırat
Afet İnce Kırat, @afet-ince-kirat
19.4.2014 00:15:51
devam kardeş, güzel gidiyor onlarca taşlamadan sonra, saygılar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL