Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Şe
Şerefim

Heyhat

Yorum

Heyhat

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1074

Okunma

Heyhat



Hep vurdum duymazlıkla, Yaşıyoruz ki heyhat
Bir değirmen hışmıyle, Öğütüyorken hayat
Sonu kara toprakken, Ömür denen alemin
Mağrurlanmak niyedir, Ensemizdeyken memat

Şerafettin Yıldız

21 / 01 / 2008

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Heyhat Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Heyhat şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Heyhat şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
karaca_03
karaca_03, @karaca-03
21.1.2008 22:03:49
Sonu kara toprakken, Ömür denen alemin

içten dizeler,kutlarım
sevgilerle...
*akasya*
*akasya*, @-akasya-
21.1.2008 21:11:59
Hep vurdum duymazlıkla, Yaşıyoruz ki heyhat
Bir değirmen hışmıyle, Öğütüyorken hayat
Sonu kara toprakken, Ömür denen alemin
Mağrurlanmak niyedir, Ensemizdeyken memat

yüreğinize sağlık, selamlar..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL