Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Demir Mutlugil
Demir Mutlugil
VİP ÜYE

Siz Bilmezsiniz

Yorum

Siz Bilmezsiniz

( 6 kişi )

0

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

1293

Okunma

Siz Bilmezsiniz

Siz Bilmezsiniz

siz bilmezsiniz...
ben çekirgeyim aslında
üç kere zıplayan
çingene palamutuyum çalamayan
dülgerim,
mürekkep balığıyım,
oltaya vuramayan
hörgücüyüm devenin
cam güzeli
çöl kaktüsüyüm
saka kuşuyum omzunda güğüm

yağmursuz gökkuşağıyım ben
üşüyen güneş
aşk/edilmiş tokadın kırmızı
kendini tutamayan kahkaha
iki dirhemlik bir çekirdeğim
kuru üzüm buğusu
bir lokma ekmeğim diş kovuğunda
testide üç yudum su

bir evleklik cevap
iki gram soruyum
mandala tutturulmuş kuruyum
düş kırpıntısıyım
yürek çarpıntısı
kulağın duymadığı sesim
akılda kalmayan resim
ala kargayım konuşkan
utangaç kemirgenim
iki gündüz bir geceyim
cevapsız bilmeceyim

siz bilmezsiniz..
adam diye yazılır yaftam
ondandır afram,tafram..


suadiyenisan ikibinondört
Demir Mutlugil

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Siz bilmezsiniz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Siz bilmezsiniz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Siz Bilmezsiniz şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL