Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
ılıkyağmurlar
ılıkyağmurlar

… HÜZÜNLÜ BİR EYLÜL…

Yorum

… HÜZÜNLÜ BİR EYLÜL…

( 7 kişi )

2

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

1936

Okunma

… HÜZÜNLÜ BİR EYLÜL…

… HÜZÜNLÜ BİR EYLÜL…




Kara’m
Hasret dizlerimin bağına bağdaş kurmuş
Gözlerimde varoşların yorgun akşamı.
Yalnızlığın çıkmaz sokağında ellerimde hüzünlü bir şiir
Sensizliğin kokusu sızlatıyor burnumun direğini
Uyusam senli rüyalar
Uyansam
Hüzünlü bir Eylül
Yalnız ve ürkek bir mavi gözlerimde
Dilimde “sus” lar
Yoksun
Oysa,
Kuytularımın gülen yüzüydün
Bilemedim
Anlayamadım
Kendine çelme takan koşucunun şaşkınlığındayım
Şimdi
Uzun süren bir sessizliğin dışa vurumuyum

Dilimde “sus” lar
Gözlerimde “gel !” ler…


süleyman altunbaş...bafra..12.04.2014...saat:21:15



Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (7)

5.0

100% (7)

… hüzünlü bir eylül… Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz … hüzünlü bir eylül… şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
… HÜZÜNLÜ BİR EYLÜL… şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ilhamialbayrak
ilhamialbayrak, @ilhamialbayrak
16.4.2014 08:37:34
Hüzünlü dizeler dökülmüş kaleminden sanki rıhtımda kalmış bir Mecnun gibi hayal edip duruyordu? Kalemine sesine bir de yüreğine sağlık!
Etkili Yorum
Selahattin YETGİN
Selahattin YETGİN, @selahattin-yetgin
13.4.2014 13:13:25
5 puan verdi
Mecnun’un çölleri arşınlaması ve aşk için dağları karışlaması asla bitmiyor. Her asırda, her yürekte aynı yaşanan o aşk ateşi ile ne güzel dizeler dökülmüş kalpten. Kutladım.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL