Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
turhansahin
turhansahin

baş ağrısı

Yorum

baş ağrısı

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

945

Okunma

baş ağrısı

gönül uğrusu
yol eğrisi
baş ağrısı

ayarınla kim oynadı yine

bugünlerde
aklınla aran hoş değil

akşam kavurup
sabah savuruyorsun

turhan şahin

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Baş ağrısı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Baş ağrısı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
baş ağrısı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ya Tabe Volim
Ya Tabe Volim, @yatabevolim
28.3.2014 19:23:58
Tebrik ediyorum Turhan hocam güzel dizeleri çok beğendim selamlar............
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL