Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
umutefe
umutefe

İSLAMDIR YOLUM

Yorum

İSLAMDIR YOLUM

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1907

Okunma

İSLAMDIR YOLUM

Allah’ın emriyle taşıyor seller
Allah’ın emriyle öter bülbüller
Muhammet aşkına kokuyor güller
Rehberdir insana Kur’an-ı Kerim

Ne mutlu ruhuma İslam’ı seçti
Önceki hayatım vallahi hiçti
Rabbime hamdolsun, pisliğim geçti
İslamı yaşamak, olmuştur kârım

Kur’an la beslendi büyük alimler
Kur’an la güçlendi zayıf ilimler
İslam’a koştular aklı selimler
İslam’ı daha çok bilmeye varım


Ölüm hak insana, elbet gelecek
Bu, fakir sonunda, mutlak ölecek
Dünyadan gidişi, kârı olacak
İslamın yolunda ,ölmeye varım

Allah’ı anıyor Müslüman diller
Bu yüzden akıyor gözümden seller
İslam’ın nuruyla temizdir eller
Mümini canımla, sarmaya varım

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

İslamdır yolum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İslamdır yolum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İSLAMDIR YOLUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL