Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Şaban Aktaş (Homerotik)
Şaban Aktaş (Homerotik)

SAĞ GÖZÜN ÜSTÜNE KAKÜL DÖKÜLMÜŞ

Yorum

SAĞ GÖZÜN ÜSTÜNE KAKÜL DÖKÜLMÜŞ

1

Yorum

7

Beğeni

0,0

Puan

1214

Okunma

SAĞ GÖZÜN ÜSTÜNE KAKÜL DÖKÜLMÜŞ

SAĞ GÖZÜN ÜSTÜNE KAKÜL DÖKÜLMÜŞ




Sağ gözün üstüne kakül dökülmüş
Sol gözün üstünde kâlbim sökülmüş
Ak göğsün üstünde güller dikilmiş
Has bahçe içinde, bir dal çiçeksin


Gelip geçen yıllar hasret sarısı
Sende kaldı gözüm kâlbin yarısı
Aşk ile dolanır bir bal arısı
Gülpembe dudağın, bir dal çiçeksin


Yanağın dopdolu bir bal peteği
Dolanıyor gönlüm dağlar eteği
Aşk ile çok yakın bildim öteyi
Sen cana cânânsın, bir gül çiçeksin



Yine geldi bahar dal çiçek açtı
Bülbül havalandı kelebek uçtu
Benim gonca gülüm bu elden göçtü
Hayâlle düş değil, aşkla gerçeksin



Şaban AKTAŞ
20.03.2014



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sağ gözün üstüne kakül dökülmüş Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sağ gözün üstüne kakül dökülmüş şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SAĞ GÖZÜN ÜSTÜNE KAKÜL DÖKÜLMÜŞ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Hasan Özaydın
Hasan Özaydın, @hasanozayd305n
20.3.2014 11:48:07
Hasretin sarınca bedenimi,tebrik ederim saygılarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL