Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Aydın Suyak
Aydın Suyak

Seçmece Bunlar

Yorum

Seçmece Bunlar

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1223

Okunma

Seçmece Bunlar

Seçmece Bunlar

Üstatlar pişirir yalan aşını
Uşaklardan alın seçmece bunlar
Rastgele vururlar fitne taşını
Aldanmayın gelin seçmece bunlar

Lobi locasında kimle sevişti
Asırlarca ecdat şerle savaş
Şamatacı baron rantta kavuştu
Kardeş seçin bulun seçmece bunlar

Evvelden kurulmuş kirli senaryo
Üstümüze kara bela biner ya
Milletin ocağı acı yanar ya
Entrikayı silin seçmece bunlar

Namert piyonlara esir olmayın
Paralel güçlerden fikir almayın
Özgürlük altında haklar çalmayın
Aman birlik olun seçmece bunlar

Borazan oğluyum parti sevemem
Karanlık odağı hain övemem
Aklıselim yolda kardeş dövemem
Düşman işi bilin seçmece bunlar

15.03.2014
Not:
Allah herkese akıl,fikir vermiş ve iradesini de özgür bırakmış.
Vebali kendi boynuna; bizden yanlışı uyarmak düşer.
Yoksa ben kimim ne haddime.
Kim ne seçerse seçsin.
Teşekkür ederim.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Seçmece bunlar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seçmece bunlar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Seçmece Bunlar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL