Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
MEFTÛN.
MEFTÛN.

YÜREKLER FAKİRLEŞTİ

Yorum

YÜREKLER FAKİRLEŞTİ

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1097

Okunma

YÜREKLER FAKİRLEŞTİ

YÜREKLER FAKİRLEŞTİ


Kurudu dağarcığımda kelimeler,
Yüreğim sustu!
Kalmamış yazmaya değer bir şey,
Yoksulluk çekiyoruz...
Cebi fakir yüreği zenginlerdik biz,
Artık yüreğimizde fakir.
Olmayanı yazıyorum bende,
Aşk yok,
Sevda yok,
Tutku yok.
Talep çok da kıymetini bilen yok,
Dostluk yok,
Emek yok,
Saygı yok,
Bağlılık yok,
Sadakat yok,
Sevgi yok,
Seven yok,
İsteyen çok da vermeye yanaşan yok!
Yara var,
Yaralı var,
Derman yok
Dert çok,
Dertli çok,
Deva yok.
Kuraklık çekiyoruz,
Yürekler çoraklaştı.
Bahar yağmurları yeniden yağar mı?
Sevgi tohumlarını eken olur mu?
Yoksulluk çekiyoruz;
Yürekler fakirleşti.


Ali Aşkın KURT

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yürekler fakirleşti Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yürekler fakirleşti şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YÜREKLER FAKİRLEŞTİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL