Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Mustafa Cilasun
Mustafa Cilasun

Sevda Onadır...

Yorum

Sevda Onadır...

( 2 kişi )

2

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1179

Okunma

Sevda Onadır...

Sevda Onadır...











Ey can...

Aşk Onadır...Can odur...
Yar odur...Her şey...Onda Yok olur…


Mustafa CİLASUN

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sevda onadır... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevda onadır... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevda Onadır... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Genç Ozan
Genç Ozan, @gencozan
9.3.2014 21:03:07
5 puan verdi
Ey can...

Aşk Onadır...Can odur...
Yar odur...Her şey...Onda Yok olur…


Mustafa CİLASUN


Yüreğinize sağlık hocam
Daim saygılarımla .....
Nuray Ayhan
Nuray Ayhan, @nurayayhan
9.3.2014 19:12:29
5 puan verdi
yani...eyvallah...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL