Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Ozan Muradi
Ozan Muradi

Anam pişirse de ah bende yesem]

Yorum

Anam pişirse de ah bende yesem]

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1283

Okunma

Anam pişirse de ah bende yesem]

Anam pişirse de ah bende yesem]

Çok özledim güzel kokan ekmeği
Anam pişirse de ah bende yesem
Tandırın içinde küllü çöreği
{Anam pişirse de ah bende yesem}

Burnumda tütüyor hırkanın dağı
Madımak pişirip dökseydi yağı
Yanına koysalar sarma yaprağı
{Anam pişirse de ah bende yesem]

Doyulmaz tadına düğürcük aşın
Anlarsın bir günde gelince yaşın
Yemesi hoş olur soğanla kışın
{Anam pişirse de ah bende yesem]

Pilavın yanında olurdu turşu
Olmazdı bunlara çıkanlar karşı
Ekmeği doğrayıp yapardık aşı
{Anam pişirse de ah bende yesem]

MURADIM bunları yaşayıp gördüm
Eskiden güzeldi hoş sefa sürdüm
Elime alırdım omaç dan dürüm
{Anam pişirse de ah bende yesem]
OZAN MURAT DANLI

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Anam pişirse de ah bende yesem] Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Anam pişirse de ah bende yesem] şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Anam pişirse de ah bende yesem] şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL