Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
anilozdemir
anilozdemir

Yapma...

Yorum

Yapma...

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

890

Okunma

Yapma...

Sen geldin ya şimdi,
Ne olur,
kırma,
acıtma,
ağlatma
yüreğimi
bana senin olmadığın bir acı yaşatma...

Dağılıp dağılıp yeniden toplandım ben
Eğer sende dağıtıp da gideceksen.
Dur!
Yeniden zihnimi kaşıma,
Sende gidersen artık kalkmaz bu kalp yerinden...

Sevemiyorsan,sevemeyeceksen
Dur adım atma kalbime

Başlamadan biten rüyam ol sadece...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yapma... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yapma... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yapma... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
öylesineyaşamak
öylesineyaşamak, @oylesineyasamak
17.1.2008 12:01:49
tebrikler..sevgilerle
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL