Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
İsmail Civelek
İsmail Civelek

Kalpsiz

Yorum

Kalpsiz

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

976

Okunma

Kalpsiz

Kalpsiz

rüzgar savurur
güneş kavurur
kul ismaili
kalpsiz

kalbin sızlamazmı
halden anlamazmı
bir kere yumşamazmı
kalpsiz

solmuş çehrem
bitmiş neşem
sendin hecem
kalpsiz

taştanmı
kayadanmı
yüreğin
kalpsiz

yazan - ismail civelek
develi köyü
pamukkale
denizli

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kalpsiz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kalpsiz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kalpsiz şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
su
suat çakır, @suat-cakir
27.2.2014 12:48:25
5 puan verdi
güzeldi kalpsiz kutladım
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL