Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Ağırdağ
Ağırdağ

GÖZ YAŞLARIM

Yorum

GÖZ YAŞLARIM

( 4 kişi )

2

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

950

Okunma

GÖZ YAŞLARIM


GÖZ YAŞLARIM

Yaşam tatlı ölmesi zor
Gider isem gelmesi zor
Sen bilmezsen bilene sor
Akar benim göz yaşlarım

Her fırsatta düzen kurar
Çok ağlasam neye yarar
Bu yaşamdan ettik zarar
Akar benim göz yaşlarım

Sabır dedi sabır ettim
Nasıl etsem yere battım
Her olanı dışa döktüm
Akar benim göz yaşlarım

Cemal memnun olmaz günden
Neler kaldı bana dünden
Korkmam artık ben ölümden
Akar benim göz yaşlarım

AĞIRDAĞ:26/02/2014







Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Göz yaşlarım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Göz yaşlarım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖZ YAŞLARIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
26.2.2014 22:48:11
5 puan verdi
''Akar benim göz yaşlarım''...........Kutluyorum
Yüreğine sağlık
Kalemin susmasın üstad
_________________________________Saygılar selamlar
su
suat çakır, @suat-cakir
26.2.2014 12:26:50
5 puan verdi
çok güzel şiirin üstad kutladım
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL