Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Hicab
Hicab

Aç Yüreğini Sevgiye

Yorum

Aç Yüreğini Sevgiye

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1556

Okunma

Aç Yüreğini Sevgiye

Aç Yüreğini Sevgiye

Sev öyle sevki, kalmasın zerre ne kir, ne kin, nede öfke...
Sev öyle sevki, olmasın gurur. Gururun olduğu yerde acı, ızdırap ve ayrılık olur....


Aşk öyle bir cennetin anahtarıdır ki,
orada cehennemdekilerden pek az şey eksiktir.

’Gönül umduğu yere küser’

Ben, senin yüreğini çok geniş bilirdim,
Eğer öyle olsaydı, orda bende olurdum...

ZEHRA ÇELİK

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aç yüreğini sevgiye Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aç yüreğini sevgiye şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aç Yüreğini Sevgiye şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
erbensalim
erbensalim, @erbensalim
24.2.2014 18:43:41
bensenin yüreğini çok geniş bilirdim öyle olsa bende sende olurdum tbrkler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL