Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
şair67
şair67

UNUTULMUYOR

Yorum

UNUTULMUYOR

( 8 kişi )

2

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

1035

Okunma

UNUTULMUYOR

UNUTULMUYOR


Ölümüne sevdalar
Kolay, kolay yaşanmıyor,
Yaşananlarda,
Kolay ,unutulmuyor

Duygu dünyam,
Pınar olmuş,
Denizlere, deryalara,
Okyanuslara ulaşıyor

Divane gönlüm,
Deli gönlüm,
Seni yalnız seni,
Canımın içi, seni arıyor

Severken gülüm seni,
İnanın içim, içime sığmıyor,
Lakin içimdeki hicran yarası
Sensizlikten, aşkım, bitanem,
Hur-i meleğim,
Sevgisizlikten kanıyor.

_____Şair 67______
Ali Cemal AĞIRMAN

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (8)

5.0

100% (8)

Unutulmuyor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Unutulmuyor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
UNUTULMUYOR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
emine çerçi
emine çerçi, @eminecerci
19.2.2014 00:41:32
5 puan verdi
var olasınız hocam
ms-solmaz
ms-solmaz, @ms-solmaz
18.2.2014 16:42:36
5 puan verdi
Gönülde iz bırakan hatıralar unutulmuyor.
hoş yapıt.
saygımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL