Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Ozan Muradi
Ozan Muradi

Selvi Boylum

Yorum

Selvi Boylum

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1357

Okunma

Selvi Boylum

Selvi Boylum

.
Uykular tutmadı dün gece beni
Neredesin selvi boylum nerede
Sessiz gecelerde aradım seni
Neredesin selvi boylum nerede

Cemalin geliyor bir an gözüme
Andıkça adını vurdum dizime
Yılların hasreti çöktü serime
Neredesin selvi boylum nerede...

Küser mi gönüller sevdiği cana
Yaptığın tavırlar yakışmaz sana
Doluyor içerim sitemden yana
Neredesin selvi boylum nerede

Sebebi neydi ki söyle bileyim
Çağır da yanına hemen geleyim
Kol kola seninle gezmek dileğim
Neredesin selvi boylum nerede

MURADA çektirme sakın ha çile
Bu sevda yürekte düşmedi dile
Akan yaşlarımı söyle kim sile
Nerdesin selvi boylum nerede
Ozan Murat Danlı

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Selvi boylum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Selvi boylum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Selvi Boylum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL