Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
resulcivcik
resulcivcik

Dil'e Değil, Kalp'e Dolan'sın

Yorum

Dil'e Değil, Kalp'e Dolan'sın

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

2532

Okunma

Dil'e Değil, Kalp'e Dolan'sın

Dil'e Değil, Kalp'e Dolan'sın

_ Dil’e Değil,Kalp’e Dolan’sın _

Bir gün görmesem,çok özlerim
Hükmü yoktur,sensiz günlerin
Dokunur bana,sıg sözlerin
Dile değil,kalbe dolansın

Biliyorum,sen bana yar’sın
Sevgin kadar AŞK’la,yaşarsın
Sevgim dağ kadar,bende can’sın
Dile değil,kalbe dolansın

Gül diken’li,acı veryor
Seven sevdiğine,hisliyor
Her türlü Aşık bulunuyor
Dile değil,kalbe dolansın

Bulut yok,gökyüzü,mas mavi
Dilin tatlı,bazen çok yahni
Resul,gün’be gün,ölür,fani
Dile değil,kalbe dolansın

13 / 02 / 2014
Şiir :Resul Civcik

Not:
Tüm Sevgililer için,
Hergün 14 Şubat,tır..
Her günümüz ,
Sevgi ve AŞK,la dolsun.. AMİN.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Dil'e değil, kalp'e dolan'sın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dil'e değil, kalp'e dolan'sın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dil'e Değil, Kalp'e Dolan'sın şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL