Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
İsmail Civelek
İsmail Civelek

Sevdiğimdendir Sevdiğim

Yorum

Sevdiğimdendir Sevdiğim

( 4 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

955

Okunma

Sevdiğimdendir Sevdiğim

Sevdiğimdendir Sevdiğim

aklım başımdamı benim
bilmiyorum ne dediğim
sen bana aldırma
sevdiğimdendir sevdiğim

üzdümse üzülme
ne dedi diye düşünme
sakın bana küsme
sevdiğimdendir sevdiğim

kafam allak bullakmıştır
söz dilde durmamıştır
bilmeden söylenmiştir
sevdiğimdendir sevdiğim

kırdımmı incittimmi
ilktinmi biriktirdinmi
başım dumanlıymıştır
sevdiğimdendir sevdiğim

yazan - ismail civelek
develi köyü
pamukkale
denizli

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Sevdiğimdendir sevdiğim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevdiğimdendir sevdiğim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevdiğimdendir Sevdiğim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
11.2.2014 22:19:14
5 puan verdi
Seven yüreğin sevilene duygularıydı.........
Yüreğini kalemini alkışlıyorum hocam
Kalemin susmasın
___________________________________Saygılar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL