Eğer birine ihanet edersen bu seni ölünceye kadar düşündürür. august wolf
Ferdi Erol
Ferdi Erol

Arkadaş !

Yorum

Arkadaş !

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1866

Okunma

Arkadaş !

Arkadaş !

Hani Kaybettiğim Dostlarım Nerede
Sevdiğim Herkez Gitti
Kader Arkadaşım Bile Beni Terketti
Yalnızım Bu Kez Kalbimde

Dön Diyemedim İzlerini Bulamadım
Kaybettim Üzmedim , Sadece Çok Sevdim
Yalanmış Sevgileri
Anlamadılar Nasıl Sevdiğimi

Düştüm Onca Kez Yerlere
Kolumdan Tutan Bir Arkadaşım Olmadı Yine
Dert Ararsan Artık Duam
Tebessüm Ararsan Artık Bana Haram

Dönmüyor Geçmişim
Hatalar Üzdü Beni
Çok Sevmiştim Kader Arkadaşımı
Arkadaşlarım Almış Onu Elimden Şerefsiz Gibi

Bekle Dedim Beklemedi
Elleri Seçerek Nasıl Üzdü Beni Bilemedi
Bedduam Olsun Bu Sözlerim
Okuduysada Anlamazki Nasıl Özlediğimi


Söz=)Ferdi Erol

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Arkadaş ! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Arkadaş ! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Arkadaş ! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL