(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Kutladım ve alkışlarım bu güzel şiire ve şairine yüreğinize sağlık sevgili Karayumak ama dostum bence inadına yaşamayı deneyin ve umutları taşıyın yeni gün doğumlarınıza..Ölmekten çok daha güzeldir..Yüreğinize sağlık sevgiyle ve sevdiklerinizle kalın her zaman sevgilerimle..
Vallahi bizim doğu diliyle diyeyim gaymak gibi olmuş elinize sağlık. Benim zamanım çok az olmasaydı keşke sitedeki bütün şiirleri okusaydım. Ama ne mümkün. sizler yorum yazdıkça ben utanıyorum.Siz değerli site dostlarına zaman ayıramıyorum ne yazıkki. Tebrikler Öznur Hanım.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.