Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
burakönder
burakönder

ramak kalır

Yorum

ramak kalır

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

582

Okunma

ramak kalır


Senin şu kızmalarında
Hafifçe dudak büküşün var ya
Bir de arkasından gözyaşın
Yuvarlanıp düşer yanağına
Ya o saçlarını geriye atışın
Üşüşür gözlerine kıvılcımlar
Hayata lanet okur o bakışın
Ramak kalır sarılmaya canım

Senin şu küsmelerinde
Az öteye gidişin var ya
Bir de başını usulca yaslayışın
Ağırlaşır çocuksu susmalarında
Ya o dünyanı sıkıca sarışın
Toplanır ellerine karıncalar
Yaşama sitemler o kaçışın
Ramak kalır tutmaya canım

Senin şu gülmelerinde
Birazcık gözlerin umut saçar ya
Bir de çocuk sevinçleri takışın
Yakışır kiminde utangaçlığına
Ya o parmağını yaramazca uzatışın
dolaşır ruhum bende susup kalışlar
Ramak kalır coşmaya canım

dr.süreyya önder

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ramak kalır Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ramak kalır şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ramak kalır şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL