Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
berrin su siirleri
berrin su siirleri

ADI AŞK..

Yorum

ADI AŞK..

( 4 kişi )

2

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

1142

Okunma

ADI AŞK..

AŞK DİYE BİR ŞEY VARMIŞ,
BİR VARMIŞ BİR YOKMUŞ...

BERRİN KORKMAZ

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Adı aşk.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Adı aşk.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ADI AŞK.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mustafa AKYILDIZ
Mustafa AKYILDIZ, @mustafa-akyildiz
3.2.2014 00:33:06
aşkın doğası öyle rahmen seveceğiz..
Toprağımsın
Toprağımsın, @topragimsin
2.2.2014 22:32:54
5 puan verdi
Ha varsın ha yoksun bil ki çoksun sen der gibi aslında başımıza gelen bunca şeylerin inandığımız için değil midir ona o aşk işte düş umut gerçek hayal elektrik akımı gibi elle tutulmayan gözle görünmeyen ama çok etkili olan.

Saygı ve selam ile.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL