Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Delî
Delî

NEDEN ÜLKÜCÜLER? NEDEN CENGİZ'LER?

Yorum

NEDEN ÜLKÜCÜLER? NEDEN CENGİZ'LER?

( 2 kişi )

3

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1555

Okunma

NEDEN ÜLKÜCÜLER? NEDEN CENGİZ'LER?

NEDEN ÜLKÜCÜLER? NEDEN CENGİZ'LER?

26 Ocak 2014’de Esenyurt’ta MHP İrtibat Bürosu açılışı sırasında, vatan hainlerinin silahlı saldırısı neticesinde şehid düşen Cengiz AKYILDIZ’ın ardından;

NEDEN ÜLKÜCÜLER? NEDEN CENGİZ’LER?

Bugün çok düşündüm, sebep aradım...
Neden Ülkücüler? Neden Cengiz’ler?
Maziyi deşipte, us’u taradım,
Neden Ülkücüler? Neden Cengiz’ler?

Elinde ne varsa, onu veriyor,
Türaba düşüyor, canı veriyor,
Haine hemen de yayı geriyor,
Neden Ülkücüler? Neden Cengiz’ler?

Çık çıkabilirsen içinden işin,
Düşün ki ağrısın birazcık başın!
Canını, kanını veriyor... Düşün!
Neden Ülkücüler? Neden Cengiz’ler?

Düşünmezsen kardeş, defter dürülür,
Defter dürülür de, hesap görülür...
Burda sorulmazsa orda sorulur,
Neden Ülkücüler? Neden Cengiz’ler?

Sualde bulursun Serhat’ım seni,
Köşeli jetonlar düşüyor yeni!
Anladın değil mi, anladın beni!?
Neden Ülkücüler? Neden Cengiz’ler?

Serhat KAHRAMAN
31.01.2014 / 22:11

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Neden ülkücüler? neden cengiz'ler? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Neden ülkücüler? neden cengiz'ler? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NEDEN ÜLKÜCÜLER? NEDEN CENGİZ'LER? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Eyüp VURAL
Eyüp VURAL, @eyupvural
5.1.2015 16:15:23
5 puan verdi
Hakkı tutmak, hakkın yanında olmak, dava adamı olmak, vatanının, bayrağını, sevmek, bu uğurda gerekirse bedeli ölüm bile olsa, ölürsem şehid, kalırsam gazi demek,Yaratılanı severim yaratandan ötürü demek, her yiğidin harcı değildir olamazda, düşünelim bir kere etrafımıza bakalım şahsi çıkarları için takla atanları düşünelim, vel hasılı zor gardaşım zor ama önemli olan zoru başarmak, güzel şiirinize teşekkür eder , Cengiz AKYILDIZ kardeşimize Yüce Allah'tan gani gani rahmet diler saygı ve selamlarımı gönderiyorum.
neneh.
neneh., @neneh-
3.2.2014 01:10:38
Allah rahmet eylesin...Mekanı cennet olsun...Ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum...Saygıyla...
İSMAİL SÜKLÜM
İSMAİL SÜKLÜM, @ismailsuklum
2.2.2014 22:12:48
5 puan verdi
Rabbim rahmet eylesin.
Kaleminize sağlık.
Selam ve saygılarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL